Sunday, September 27, 2015

[ Road Tour Paling Jauh Buat Pertama Kali Ke Sabah ]

KOTA MARUDU (SESI PAGI & PETANG)









BEAUFORT (SESI PETANG)






PAPAR (SESI PAGI)




PENAMPANG (SESI PETANG)






Saturday, September 26, 2015

Friday, September 25, 2015

[ Jom Family Spa Party !! ]


Inilah aktiviti gathering keluarga Sempena Aidiladha.. Bila dah ada xtra Skil ni, kehadiran kita dinanti2..

Seronok sgt bila semua pun nak rasa di'spa'kan.. yang kelakar tu anak2 dan sepupu deme pun nak buat juga.. layankan jelah.. 

Bukan apa nk eratkan hubungan kekeluargaan dengan penuh kasih sayang.. Alhamdulillah..

Kalau uols nak set buat akt spa tuk event family seperti Family Day ke bgtaulah Cik Sue.. mesti pengalaman paling manis untuk uols..

Whatsapp je 018-359 7495

fb page : Zafas Mobile Spa

#jomspaparty #iluvspa #mobilespampang #zafasmobilespa

Wednesday, September 23, 2015

[ 14 Minit Untuk Lebih Muda ]


CUMA 14 minit melakukan senaman lasak berupaya mengelakkan anda mengalami penuaan akibat stres - bermula daripada DNA anda. Kenyataan tersebut adalah daripada penyelidik dari Universiti California, San Francisco. Didapati aktiviti lasak mampu mengekalkan telomere (komponan kecil DNA) sihat dan muda walaupun dalam keadaan stres.

Jadi apa tunggu lagi, bagi melegakan fikiran dan melindungi tubuh daripada serangan penyakit misalnya jantung, carilah masa untuk melakukan aktiviti yang boleh menaikkan kadar degupan jantung anda.


‪#‎mobilespa‬ ‪#‎urutanczer‬ #mobilespa ‪#‎mobilespampang‬ ‪#‎usahawanmobilespa‬ ‪#‎peluangbelajar‬

[ Kami Di Gong Badak, Kuala Terengganu ]





Tuesday, September 22, 2015

Sunday, September 20, 2015

[ Spa Seri Untuk Bakal Pengantin ]


Cik sue datang ke rumah sahabat sekolah yang 19 tahun tak berjumpa. Masih comel sama macam sewaktu sekolah dulu juga hihi.

Anak bongsu cik sue pun ikut sama. Dia pun bersilaturrahim juga.


Cik sue berikan perkhidmatan Spa Seri Pengantin sebanyak 3x kepada adik ipar kawan cik sue ni. Badan dah ringan wajah pun dah segar barulah berseri bakal pengantin kita.


Cik sue doakan semoga perkahwinan adik hayati sentiasa diberkati insyallah.

‪#‎mobilespa‬ ‪#‎spaseripengantin‬ ‪#‎usahawanmobilespa‬ ‪#‎urutankasihsayang‬